• Altijd moe en uitgeblust wakker wordt; of je nou 6 of 10 uur hebt geslapen.  Je hebt altijd opstartproblemen?
   

 • Elke ochtend weer gaat snoozen, want wie kan er nou in één keer uit bed springen?!
   

 • Soms uren naar het plafond ligt te staren voordat je slaapt. Je bent moe, maar je hoofd stopt niet met piekeren. 
   

 • Of val je prima in slaap, maar word je elk uur wakker en wordt je van elk klein geluidje wakker. 
   

 • geen idee heeft wat een gezond  slaapritme is. Sowieso is ritme in je slaappatroon ver te zoeken. 

   Ben jij die persoon die..

Ben jij klaar om..

 

 • Wakker te worden met energie en zin te hebben in de dag?
   

 • Te leren wat voor jou ervoor zorgt dat je beter gaat slapen en energieker gaat voelen.
   

 • Je meer tijd gaat hebben voor dingen waar jij blij van wordt!
   

 • Het anders te gaan doen dan je tot nu toe hebt gedaan?
   

 • Je simpelweg gelukkiger en gezonder gaat voelen!
   

 • Echt opzoek te gaan naar wat voor jou werkt en in jouw leven past?!

Ik leer jou wat ervoor jou mogelijk is om beter te slapen en je energieker te voelen!

Wanneer is de laatste keer dat jij uitgerust en energiek wakker werd, zonder wekker?
 

Een slimme meid is op haar nachtrust voorbereid!

`Elke nacht was weer een drama`


 

Herken jij je in bovenstaande punten? Dan delen wij een verhaal!

Al vanaf mijn 9de begonnen mijn slaapproblemen en kreeg ik 's nachts zelfs angstaanvallen.
 

Ergens rond mijn 15de had ik mij erbij neergelegd en dacht ik dat het nou eenmaal bij mij hoorde.

Ik sliep steeds slechter en werd overdag steeds onrustiger. Ik was totaal niet gelukkig en heb zelfs een periode lang thuis gezeten omdat ik de deur niet meer uit wou.

Op mijn 18de kreeg ik medicatie om te slapen en de angst te onderdrukken. De medicatie was op dat moment echt mijn redding! Dit gaf mij even de rust die ik nodig had om te beseffen dat dit niet het leven was hoe ik het voor mij zag.

Daar begon mijn reis naar de beste versie van mijzelf. Stapje voor stapje leerde ik om meer rust te vinden in mijzelf en beter te slapen.

Ik ontdekte dat naast voeding er veel meer manieren zijn om de beste versie van jezelf te worden.

Ik leerde dat je naar het geheel moet kijken om het aan te pakken bij de oorzaak. Voeding, beweging, mindset en ontspanning hebben allemaal invloed op je slaap en of je wel of niet opstaat met energie.

Ik wist dat ik andere vrouwen wilde laten ervaren wat ik zelf heb mogen ervaren! Als ik het kan, kan jij het ook!

Ik heb afgelopen jaren mega veel geïnvesteerd in coachingstrajecten, workshops, opleidingen, seminars en boeken. Elke keer leer ik weer iets nieuws en stap ik nog meer in de beste versie van mijzelf.

Ik ben van onzeker, onrustig, angstig en slechte slaper naar een vrouw gegaan die zelfverzekerd is, energieker voelt en 90% van de tijd goed slaapt!
 

Dat kan jij ook bereiken!
 

Een goede nachtrust begint overdag met je leefstijl..

Als ik iets heb geleerd is het wel dat we slaap niet kunnen afdwingen (hoe graag we dat soms ook willen). Het afdwingen zorgt er vaak voor dat het slaapprobleem alleen maar erger wordt.  Als je langer, dieper, lekkerder en een stuk door wil slapen en dan ook nog als klap op de vuurpijl energiek wakker wil worden zal je aan de slag moeten gaan met je leefstijl.

Helaas is er geen quik-fix om beter te slapen of één aanpak wat voor iedereen werkt. Voor iedereen is het weer een andere leefstijl wat werkt.

Ik ben er heilig van overtuigd dat jij met de juiste kennis en leefstijl ook beter kan slapen!

Met heel veel enthousiasme, kennis en ervaring wil ik jou daarbij helpen. Door samen aan de slag te gaan om jouw perfect leefstijl te creëren naar een betere nachtrust!

Online 1-op-1 traject 

Slaap sessie

€ 129


 

 • Uitgebreide intake  (45 minuten)
   

 • Rust in je hoofd sessie (90 minuten)​
   

 • Adviesplan op maat 
   

 • Receptenboek met heel veel inspiratie en tips!
   

 • Motiverende oefeningen

€ 399
in termijnen betalen is mogelijk

Coaching traject​
± 5  maanden 


 

 • Uitgebreide intake (60 tot 90 minuten)

 • 4 vervolgconsulten (45 minuten). Opnames van de gesprekken mogelijk.

 • Je kan 24 uur per dag je vragen stellen per mail of Whatsapp

 • Je krijgt een op maat gemaakt plan

 • Wekelijkse update per mail/Whatsapp om je successen en uitdagingen te delen

 • Receptenboek cadeau (t.w.v. €19,50)

 • Tips en tricks die jou verder helpen

 • De duur van het traject hangt af van jouw situatie en wensen

   Bonus: Gratis toegang tot de online cursus  Healthy ever after (t.w.v. €150)!

Denk je nou .. JA dit wil ik! Vraag dan een gratis rust in je hoofd gesprek aan!

Slaap sessie 

Als je interesse hebt in een rust in je hoofd sessie vul je het formulier in en neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 
Tijdens de intake (online met Skype of Zoom) ga ik samen met jou kijken naar jouw voeding, beweging, ontspanning, slaap en je mindset. Voor de intake hou je een aantal dagen een voedingsdagboek bij, zodat ik meer inzicht heb in jouw voedingspatroon en waar de knelpunten liggen.

Na de sessie weet je wat jij concreet kan doen om lekkerder in je vel te zitten en je ideale gewicht te bereiken. Alle informatie zet ik in een adviesplan met jouw persoonlijke doelen daarin verwerkt.  

Coaching traject

 1 op 1 gesprekken

Tijdens het traject hebben wij

zes online gesprekken waarin we samen gaan kijken hoe we de ingrediënten gaan toepassen in jouw leven!

regelmatig contact

Omdat ik weet hoe fijn het is om een stok achter de deur te hebben spreken we wekelijks af om een update per mail te sturen. Je kan hierin kwijt hoe het is gegaan!

plan op maat

Iedereen is anders en daarom maken we een plan wat in jouw leven past. Dit doen we stapje voor stapje. Zodat het leuk, fun en een gewoonte wordt!

Tips en tricks

Ik heb zoveel kennis opgedaan afgelopen jaren die ik met alle liefde met jou deel! Ik zou daarom geregeld jou naast onze gesprekken extra tips geven waar je mee aan de slag kan gaan!

Omdat we in dit traject intensief met elkaar aan de slag gaan hebben wij eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek (Alle gesprekken zijn via Zoom of Skype). Dit om te kijken of het traject echt bij je past en of wij een match zijn. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat wij wel een klik hebben. 

Als jij vervolgens na dat gesprek heel graag door wil gaan plannen wij een intake in. Tijdens de intake ga ik je heel veel vragen stellen over jouw leven en jouw leefstijl. Met deze informatie kan ik voor jou een uitgebreid adviesplan schrijven. 

Vervolgens hebben we nog 4 vervolgconsulten waarin we bij elk gesprek gaan kijken naar jouw doelen, waar jij tegen aanloopt en wat de volgende stappen gaan zijn naar jouw doel. Naast de consulten hebben wij ook tussendoor contact via Whatsapp of per mail. Je kan mij al jouw vragen stellen tussendoor als daar behoefte aan is. Beide trajecten vinden online plaats via Zoom of Skype.  

Ondanks dat het geen face to face gesprekken zijn ervaar ik persoonlijk contact. Daphne heeft geen voorop gesteld plan voor je klaar en kijkt echt naar jou persoon en de situatie wat op dat moment bij je past. In mijn ogen een fijne en praktische aanpak, waardoor je sneller ermee aan de slag gaat. En eerder verbetering merkt. Ik vind het super fijn!
Op het moment dat ik spanning in mijn lijf voel helpen de oefeningen goed! Zoals het opschrijven van overtuigende gedachten, dit geeft mij inzicht in mijn manier van denken en door het opschrijven neemt de spanning af

- Annemarie

Het persoonlijke traject van Daphne is mij ontzettend goed bevallen. Sterker nog: het was echt life changing. Ik zat nogal vast wat betreft mijn voeding, omdat ik voedsel vooral voor mijn emoties inzette. Dat gevoel dat je er dus eigenlijk geen controle over hebt, frustreerde mij enorm. Die stok achter de deur om er nu écht serieus mee aan de slag te gaan was Daphne. Mijn situatie is helaas erg complex, maar ook daar wist ze raad mee. Dit is de enige afvalmethode die allesomvattend is en daarom ook werkt. En daarbij: het
startpunt is van jezelf houden zoals je nu bent en niet pas wanneer je die kilo’s kwijt bent. Dat lijkt zo tegenstrijdig en zelfs onmogelijk, maar toen het kwartje was gevallen begon ik in te zien hoe dat werkt. Mijn uiteindelijke winst was niet alleen het gewichtsverlies, maar zoveel meer. Ik probeer (nog steeds) iedere week nieuwe recepten omdat ik daar energie
van krijg, ik heb nu orde in mijn weekschema’s en alle drie maaltijden per dag zijn gezond.
 Uiteindelijk draaide het bij mij om balans, zodat ik nog steeds wel een reep chocolade (en in dit geval zónder schuldgevoel kan eten als ik daar zin in heb!
-Marlou-

-Marlou

Ja, ik wil heel graag meer informatie!

Wil jij je aanmelden voor sessie of heb jij een vraag? Vul dan onderstaand formulier in en vermeld daarbij waarom je het formulier invult.  (houd je ongewenste mailbox in de gaten)