Over mij

Daphne Hieltjes | Holistisch diëtist & leefstijlcoach

Jouw holistisch online diëtist en leefstijlcoach

Mijn naam is Daphne Hieltjes en ik ben afgestudeerd in 2019 als diëtist en woon in Leiden. In juli 2020 heb ik het certificaat mogen ontvangen tot specialist in psyche. Ik ben namelijk nooit uitgeleerd als het gaat om gezondheid en geluk. Wat de invloed is van onze leefstijl op bijvoorbeeld ons geluksniveau en hoe lekker we in ons vel zitten. 

 

Doordat ik zelf jaren lang op zoek was naar meer rust in mijn hoofd en daarnaast niet lekker in mijn vel zat ben ik een expert geworden op deze gebieden. Dit is ook de reden dat voor de twee traject zijn ontstaan waarmee ik jou wil helpen. Als ik het kan kan jij het ook! 

Al tijdens mijn studie wist ik: ik ga het anders aanpakken.  Ik wist dat er zoveel mensen zijn die al lekkerder in hun vel willen zitten en/of meer rust in hun hoofd willen. De strategieën om gezonder te leven liggen voor het oprapen en toch lukt het veel mensen niet.

 

Wat ik ontdekte was dat de focus niet alleen op voeding moet liggen, want er komt veel meer bij kijken. En dat gezondheid en geluk hand in hand gaan! Naast voeding ligt de focus ook op: bewegen, mindset, ontspanning en slaap. 

 

Daarnaast ontdekte ik de voordelen van online werken. Dit samen heeft ervoor gezorgd dat ik als diëtist een unieke aanpak heb. 

Let food and lifestyle be our medicine & medicine be our food!

Volg jij mij al op Instagram? Daar deel ik alles over een gezonde leefstijl en lekker in je vel zitten!

Waar een "reguliere diëtist" ervoor kiest om jou eens per maand te zien, kies ik ervoor om wekelijks contact te hebben

en kan je 24/7 je vragen stellen. Dit zorgt voor extra motivatie en een stok achter de deur !


Ik heb er daarom voor gekozen om online te werken. Er is contact via Skype en mail. Er is geen reistijd en je kan lekker vanuit je eigen huis met mij aan de slag!

Heb je een vraag of wil jij meer weten over mijn trajecten? Vul dan onderstaand formulier in en vermeld daarbij waarom je het formulier invult.  (houd je ongewenste mailbox in de gaten)

Contact