Opstaan met energie leek voor mij onmogelijk. Elke ochtend had ik het gevoel alsof er een stoet toeterende vrachtwagens over mij heen was gereden en als ik dan in de avond wilde slapen maakte mijn gedachten overuren. 
Daphne Hieltjes 

Hoe het allemaal begon..

Al vanaf mijn negende begonnen mijn slaapproblemen en kreeg ik 's nachts zelfs angstaanvallen. Het werd zelfs zo erg dat ik nergens anders meer kon slapen dan thuis alleen in mijn slaapkamer.

 

Ook vriendinnetjes bleven niet meer slapen, want alleen de adem van iemand die naast mij lag was al genoeg om onrustig te worden en de hele nacht wakker te liggen.


Ik weet nog zo goed dat we in groep 8 op kamp gingen met de klas waar de hele klas naar uit keek, behalve ik!
Ik had alleen maar angstvallen in de nacht en was blij toen ik na 2 nachten weer thuis was.

 

Met de jaren sliep ik steeds slechter en werd ik overdag steeds onrustiger en tegelijker was ik zwaar vermoeid. Ik was totaal niet gelukkig en heb zelfs een periode lang thuis gezeten omdat ik de deur niet meer uit durfde. 

 

Op mijn 18de kreeg ik medicatie om te slapen en de angst te onderdrukken. Deze medicatie was op dat moment echt mijn redding! Dit gaf mij even de rust die ik nodig had om te beseffen dat dit niet het leven was hoe ik het voor mij zag.

Ik wist dat ik iets moest veranderen in mijn levensstijl om beter te slapen, meer rust in mijn hoofd te ervaren en energieker te voelen. Ik had alleen geen idee hoe?!

Vermoeid was ik altijd! Of ik nou 4 uur had geslapen of 9 uur. Energiek en relaxt voelen leek onmogelijk. Naast dat ik weinig energie had was ik ook echt een stresskip. 

Ik heb heel wat hulp gehad om mij beter te voelen, maar er werd nooit gekeken naar het geheel en dus bleef het probleem aanhouden..

“Ik wist dat ik mijn gezondheid en geluk prioriteit moest gaan geven om eindelijk die rust te kunnen ervaren”

Mijn reis naar de beste versie van mijzelf..

Vanaf ongeveer mijn 18de begon mijn reis naar de beste versie van mijzelf. Stapje voor stapje leerde ik om meer rust te vinden in mijzelf en beter te slapen.

Ik heb geleerd om weer in balans te komen en de rust te vinden waar ik zo naar verlangde. Ik begon beter te slapen en energieker te voelen op een manier die bij mij past. 

 

Ik ben zelfs Voeding en Diëtetiek gaan studeren omdat ik het zo fascinerend vind wat voeding met ons lijf en onze geest kan doen. Ik ben dus niet alleen coach, maar ook diëtist. 

 

Ik ontdekte dat je naast voeding naar het gehele plaatje moet kijken om het aan te pakken bij de oorzaak. Een holistische visie waarbij voeding, beweging, ontspanning en mindset allemaal invloed hebben op je slaap en of je wel of niet energiek voelt.

 

Eenmaal afgestudeerd wist ik dat ik andere vrouwen wilde laten ervaren wat ik zelf heb mogen ervaren! Want als ik het kan, kan jij het ook!


Ik heb afgelopen jaren mega veel geïnvesteerd in coachingstrajecten, workshops, opleidingen, seminars en boeken. Elke keer leer ik weer iets nieuws en stap ik nog meer in de beste versie van mijzelf.

Het mooiste is dat ik afgelopen jaren een compleet ander persoon ben geworden. Ik ben van onzeker, onrustig, angstig en een slechte slaper naar een vrouw gegaan die zelfverzekerd, energiek en een goede slaper is!

Hoe tof is het dat ik nou vrouwen help om niet alleen beter te slapen, maar ook energieker te voelen en rust in hun hoofd te ervaren! 

Nog een aantal (funny) facts over mij:

 • Ik ben een chaoot die niet tegen rommel kan. De slechtste combi ever natuurlijk, want enerzijds wil ik alles heel netjes houden en geordend, maar aan de andere kant ben ik mega chaotisch. 
   

 • Ik ben altijd overal veel te vroeg! Mensen in mijn omgeving weten ook dat als ik zeg dat ik om 20:00 langs kom, ik eigenlijk 19:30 bedoel. 
   

 • Mijn talent is om dingen kwijt te raken. Zo heb ik in 1 jaar tijd al heel wat oordopjes gehad en verdwijnen zonnebrillen gewoon spontaan. 
   

 • 5 jaar geleden vond ik mensen die zeiden dat ze graag mediteerde en in de natuur wilde zijn nogal ‘zweverig’. Nu ben ik zelf die persoon die keihard geniet van een meditatie en oplaad in de natuur! Love it! 
   

 • Tijdens mijn studie Voeding en Diëtetiek wist ik vanaf het begin dat ik niet aan de slag wou als een “normale” diëtist. Ik had alleen nog geen idee hoe of wat tot een paar jaar terug!
   

 • Wist jij dat ik in de VIVA heb gestaan met een artikel over het ondernemen?

Genoeg over mij, ik ben namelijk nieuwsgierig naar jou!

Ik ben heel erg benieuwd naar wie jij bent en waar jij tegenaan loopt in je leven. Je hebt niet voor niets mijn verhaal gelezen. Is mijn verhaal herkenbaar voor jou? Ben jij al heel lang opzoek naar een oplossing voor jouw klachten of wil je juist voorkomen dat je klachten erger worden?

 

Slaap jij slecht, sta jij elke dag vermoeid op of misschien heb jij het gevoel altijd maar aan te staan en ben je benieuwd wat een holistische aanpak voor jou kan betekenen?

 

Ik geloof 100% in een holistische aanpak, waarbij niet alleen gekeken wordt naar voeding maar ook beweging, mindset, hormonen, slaap en ontspanning. Juist omdat je dan naar het geheel kijkt en het aanpakt bij de oorzaak.

Wat dit voor jou kan doen leg ik je graag uit in een gesprek. Dus twijfel niet om mij een bericht te sturen, want ik help je graag!

Laat het me weten door onderstaand contact formulier in te vullen. Ik neem zo snel mogelijk vrijblijvend per mail  (op ma t/m vrij binnen 48 uur) contact met je op!