Over mij

Daphne Hieltjes | Holistisch diëtist & leefstijlcoach

Jouw holistisch online diëtist en leefstijlcoach

Al tijdens mijn studie wist ik: ik ga het anders aanpakken.  Ik wist dat er zoveel mensen zijn die al lekkerder in hun vel willen zitten en/of meer rust in hun hoofd willen. De strategieën om gezonder te leven liggen voor het oprapen en toch lukt het veel mensen niet. Wat ik ontdekte was dat de focus niet alleen op voeding moet liggen, want er komt veel meer bij kijken.  En dat gezondheid en geluk hand in hand gaan!

Daarnaast ontdekte ik de voordelen van online werken. Dit samen heeft ervoor gezorgd dat ik als diëtist een unieke aanpak heb. 

Mijn naam is Daphne Hieltjes en ik ben afgestudeerd in 2019 als diëtist en woon in Leiden. In mei 2020 start ik met een cursus orthomoleculair Specialst: Psyche. Ik ben namelijk nooit uitgeleerd als het gaat om gezondheid en geluk. Wat de invloed is van onze leefstijl op bijvoorbeeld ADHD en hoe we lekkerder in ons vel kunnen zitten. 

 

Doordat ik zelf jaren lang op zoek was naar meer rust in mijn hoofd en daarnaast niet lekker in mijn vel zat ben ik een expert geworden op deze gebieden. Dit is ook de reden dat voor de twee traject zijn ontstaan waarmee ik jou wil helpen. Als ik het kan kan jij het ook! 

Let food and lifestyle be our medicine & medicine be our food!

Volg jij mij al op Instagram? Daar deel ik alles over een gezonde leefstijl en lekker in je vel zitten!

Heb je een vraag of wil je een los consult met mij inplannen? Of wil jij je aanmelden voor de online community? Vul dan onderstaand formulier in en vermeld daarbij waarom je het forumlier invuld.  (houd je ongewenste mailbox in de gaten)

Contact