Human design

De magische en unieke manier om te ontdekken wat jij ÉCHT nodig hebt als hoog sensitieve vrouwelijke ondernemer!

Ben jij die hoogsensitieve ondernemende vrouw en haal jij alles uit je leven, maar vind jij het  knap lastig om aan te voelen wat jouw lichaam nodig heeft? 
 

Ga jij altijd maar door, ook al ben je moe en heb je geen focus meer?

Heb jij geleerd om altijd keuzes te maken vanuit je hoofd, terwijl je weet dat je pas echt de juiste beslissingen kan maken met je lichaam?

Wil jij weten hoe jij het beste keuzes kan maken met je lichaam, zodat het moeiteloos voelt. 

Ben jij heel erg benieuwd waarom jij soms zo snel overprikkeld en gestrest raakt? 

Hoe het komt dat sommige mensen je totaal leegzuigen?

Wil jij loslaten wat jou niet meer dient en juist bepaalde dingen van jezelf accepteren, omarmen en vergroten?


Wil jij jouw unieke gebruiksaanwijzing ontdekken, zodat jij minder overprikkeld bent en meer uit je bedrijf en leven kan halen?
 

Ontdek jouw unieke gebruiksaanwijzing in de human design sessie, zodat jij jezelf leert kennen en begrijpen.  

Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg!


 

 • Je maakt nauwelijks echt even tijd voor jezelf, omdat je altijd meer voor anderen klaar staat dan jezelf. 
   

 • Je voelt je vaak "wel oké",  maar met "oké voelen" ga jij niet jouw droom leven creëren.
   

 • Waarschijnlijk weet jij heel goed dat je pas echt impact kan maken in de wereld als jij je niet meer "oké" voelt maar energiek en echt happy!
   

 • Een formule 1 coureur zou nooit met een lekke band het circuit op gaan, maar waarom doe jij dit dan wel? 
   

 • Als je niet weet wat jij precies nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen hoe kan je dan verwachten dat je echt kan shinen met jouw bedrijf!

Stel je eens voor... 
Dat jij een roadmap krijgt hoe jij minder overprikkeld raakt en beter kan aanvoelen wat jij nodig hebt? Dat er minder energie weglekt op een dag en dat jij je lekkerder gaat voelen in je eigen lijf?
Dat jij een gebruiksaanwijzing hebt voor de leefstijl die bij jou past.
Een roadmap voor jouw leven met daarin jouw valkuilen en krachten.
Ik geloof erin dat je leven heel veel makkelijker wordt als je weet waar jij wel en geen energie van krijgt en hoe jij het beste beslissingen kan  nemen in je leven.
Ik hoor van zoveel hoogsensitieve vrouwelijke ondernemers dat zij heel veel energie steken in de strategie van hun bedrijf, maar daarbij vaak zichzelf vergeten. 

Jij bent de motor van jouw bedrijf!

Pssst... ben jij geen ondernemer, maar heb je wel interesse in een sessie?  Dan wil ik natuurlijk met alle liefde ook jou laten ervaren wat human design kan doen :)! 


 

Human design heeft mijn leven verandert..

Mijn naam is Daphne Hieltjes, als holistisch diëtist en coach heb ik al vele vrouwen mogen coachen naar een diepere connectie met hun geest en lijf. Als diëtist wijk ik nogal af van andere diëtisten, want bij mij ligt de focus niet alleen op voeding maar juist op het aanpakken van die diepere laag. Zoals onderbewuste overtuigingen/patronen die je leefstjil belemmeren.

Enerzijds heb ik een nuchtere kant en anderzijds geloof ik ook echt dat er meer is dan wat we wetenschappelijk kunnen verklaren.
Human design is die mooie combinatie tussen wetenschap en spiritualiteit.

Ik weet als geen ander hoe uitdagend het is om een leefstijl te vinden wat goed voelt en je geen eeuwige discipline kost. Voor mij was human design een life-changing ervaring en vielen er ineens allemaal puzzelstukjes op de juiste plek. Ik sta elke ochtend op met meer energie en ben aan het eind van de dag veel minder overprikkeld. Ik slaap beter en ik voel mij vooral zelfverzekerder. 

Human design raakte mij en ik zag hoe het andere mensen raakte. Dit inspireerde mij om te verdiepen in human design en te combineren met mijn holistische coaching. Het is een mooie basis om de beste versie van jezelf te worden en dat wil ik elke hooggevoelige vrouw laten ervaren!

Wat is  human design en wat levert het je op...

 • Human design geeft je inzicht in wie jij van nature bent.
   

 • Het geeft inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen.
   

 • SWOT analyse van jouw kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en kansen.Door een soort van Hoe jij bent geprogrammeerd als mens en wat jou uniek maakt.
   

 • Na de sessie snap jij waarom jij geen keuzes moet maken vanuit je hoofd en hoe jij dit dan wel het beste kan doen.
   

 • Je snapt hoe jouw energie werkt en hoe je ervoor kan zorgen dat je minder overprikkeld raakt.
   

 • Je ontdekt een leefstijl op maat gemaakt voor jou!
   

 • Na de sessie weet jij hoe jij het beste kan eten  volgens jouw design.

Tijdens ons leven zijn we geconditioneerd en hebben wij ons aangepast zoals dat van ons wordt verwacht.
Waardoor we vaak niet zo goed meer weten wat we echt nodig hebben en wat ons zo uniek maakt. Met human design kan je weer de beste versie worden van jezelf. Het systeem maakt je weer bewust van jouw unieke kern. 

Human design is een model gebaseerd op een combinatie van spirituele leringen (astrologie, het chakra-systeem, de kaballah en I-ching) en wetenschap (kwantumfysica, biochemie, genetica en sterrenkunde). Je snapt dus wel dat het een mega complex systeem is en daardoor ook zo fascinerend.

Een basis sessie van circa 60 minuten via Zoom waarin we het volgende gaan bespreken:

 • Waarom je beter geen keuzes kan maken vanuit je hoofd.

 • Waarom het zo moeilijk is om de juiste keuze te maken en hoe je dat wel kan doen. 

 • Welk human design type jij bent en hoe jouw energie werkt. 

 • Hoe jij het beste beslissingen kan maken in je leven.

 • Wat jij hier op deze planeet te doen hebt. 

 • Leefstijltips die passen bij jouw unieke design.

 • In welke valkuilen jij stapt als je niet volgens je design leeft.

 • Jouw centers: waar jij jezelf bent en op welke gebieden jij gemakkelijker wordt beïnvloed door de mensen om je heen.

 • Een roadmap van:
  - Jouw valkuilen
  - Krachten
  - Hoe jij energieker gaat voelen
  - Jouw ideale slaappatroon 
  - Hoe jij het beste kan eten

  - Hoe jij het beste beslissingen kan maken in je dagelijkse leefstijl.

En als bonus krijg je een uitgebreid verslag, zodat je deze altijd binnen handbereik hebt als je even van je pad bent geraakt. 


Nu tijdelijk betaal je tijdelijks slechts €88

Dit is wat je krijgt..

Ervaringen 

Ik wou al heel graag meer weten over human design. Alleen wist ik nooit zo goed bij wie ik dat wou doen. Dus toen ik zag dat ik bij Daphne een sessie kon boeken was de keuze snel gemaakt. 
Ik vond de sessie heel verhelderend. Daphne legde alles duidelijk uit en ook de voorbeelden die ze erbij gaf waren heel fijn. En het verslag is een mooie aanvulling, Die kan ik af en toe eens door te lezen, dan haal ik er vast weer nieuwe dingen uit. Het heeft me veel zelfinzicht opgeleverd. Ook de bevestiging dat ik veel dingen al doe wat bij me past. En dat het bij mij hoort om beslissingen vanuit mijn onderbuik te maken en niet vanuit mijn gevoel of hoofd. Dat is ook een mooie om meer op te gaan vertrouwen. 
Ik zou de human design basis sessie van Daphne aanbevelen aan mensen die meer inzicht willen in zichzelf. Die vastlopen op bepaalde gebieden. Ik denk dat dit op zo'n moment heel veel verheldering kan brengen.
Al met al een prettige ervaring, dank je wel lieve Daphne!

- Esmeralda Hübner -  Praktijk koneksi


 

"Ik had nog niet eerder van Human Design gehoord. Daphne deelde er iets over in één van haar instagram posts. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt! Zou het echt kunnen, een soort blauwdruk van wie je bent?

Toen ik mijn Human Design Chart ontving van Daphne heb ik deze met verbazing gelezen. Er stond zwart op wit wie ik ben als persoon.... Welke aspecten ik van nature bevat, waar ik nog in mag groeien. Ik heb inzicht gekregen in hoe ik dagelijks keuzes maak en waarom deze me soms energie kosten of juist energie geven!

Tijdens een zeer ontspannen meeting het verslag met Daphne kunnen bespreken. Ze is helder in haar uitleg en kan herkenbare voorbeelden geven. Ze weet de juiste vragen te stellen en daagt je uit tot meer verdieping.

Soms automatisch handel ik vanuit gedachten of emotie, wat me onbewust (veel) energie kost. Ik ben me bewust geworden dat handelen vanuit intuïtie bij mij past. Ik heb van Daphne de tools gekregen hoe ik het beste beslissingen kan maken, wat bijdraagt aan meer energie. Voor iedereen die meer zelf inzicht wil, leven vanuit je human design, ik zou het iedereen aanbevelen."- Elisa de Jong -  


 

" Ik had geen behoefte aan iets wat weer voor mij de toekomst zou voorspellen zoals een horoscoop haha. Maar Daphne vertelde mij super enthousiast dat Human Design juist bedoeld is om te laten zien hoe jij diep van binnen bent en als je daarnaar leeft dat je dan lekker in je vel zit en meer in Flow leeft dus daarom was ik toch erg nieuwsgierig geworden. Ik vond het soms bijna eng hoe gelijkend het is en ik kon ook direct hele concrete situaties bedenken waar dit onlangs nog in voor is gekomen.
Het geeft me meer richting, en eigenlijk daardoor ook rust. Ik weet nu beter dat ik op bepaalde vlakken me niet hoef te laten beïnvloeden door anderen en op andere vlakken het juist wél handig is voor mij om naar anderen te kijken en te luisteren. Hierdoor voel ik me meer in mijn kracht, althans, dat is wat ik nu van plan ben te gaan doen.
Dit is echt voor de HSP vrouw die soms het gevoel heeft geleefd te worden. Die soms niet meer weet wat nou goed is voor zichzelf. En voor de vrouw die open staat voor nuchterheid met een vleugje spiritualiteit. 

Wat ik erg fijn vond aan de consult met Daphne is dat ze ook de juiste vragen weet te stellen om bepaalde aspecten uit het mega ingewikkelde human design voor mij wat meer concreet te maken. 

Daardoor gaf ze mij het gevoel dat ik veel meer in mijn mars heb en veel dichter bij mezelf ben -of in ieder geval kan komen- dan ik eerst dacht. "

-Iris Gewoontedier-  

Ja, ik wil heel graag meer informatie!

Wil jij je aanmelden voor sessie of heb jij een vraag? Vul dan onderstaand formulier in en vermeld daarbij waarom je het formulier invult.  (houd je ongewenste mailbox in de gaten)

©Daphne Hieltjes 2021  | Algemene voorwaarden Privacy verklaring Copyright