De 6 basis ingrediënten voor het perfecte recept

Ben jij klaar om eindelijk lekker in je vel te zitten?

Lekker in je vel  naar je ideale gewicht!

Dat kan met de 5 ingrediënten. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Geloof me het is echt mogelijk!

Het is mijn missie om samen met jou het perfecte recept te vormen om simpelweg lekker in je vel te zitten. Dat je naar jezelf kan kijken in de spiegel met liefde en dat je ook beter gaat voelen. 

Als je wil afvallen en/of fitter wil worden ben je vaak strategisch bezig. Je gaat diëten en sporten. Maar toch val je vaak weer terug en lukt het je maar niet om die gezonde leefstijl vast te houden! Herken jij dit? Ik kan jou hierbij helpen, zodat jij blijvend je doel kan bereiken en weer lekker in je vel gaat zitten!

Heb jij dit ook?

 • Je hebt al tig diëten geprobeerd maar elke keer val je weer terug in je oude ongezonde patroon!
   

 • Of doe je zo je best maar lijkt het wel alsof de kilo's er gewoon niet af willen?
   

 • Je wil je fitter en energiek voelen, maar je weet even niet meer hoe?
   

 • je wil heel graag zelfverzekerder worden!
   

 • Je aan alles voelt dat dit is wat jij nodig hebt om weer lekker in je vel te zitten!
   

 • Je niet meer wil focussen op het diëten en het nummer op de weegschaal!

 "Juist door naar het geheel te kijken pak je het aan bij de oorzaak."

slaap

Voeding

ontspanning

Bewegen

Mindset

Leer hoe je door middel van de 5

 ingrediënten lekker in je vel gaat zitten!

In het online coaching traject coach ik écht gemotiveerde vrouwen die klaar zijn met diëten en opzoek zijn naar een blijvende oplossing! Ze weten dat er meer bij komt kijken dan alleen voeding maar weten nog niet hoe ze dat moeten doen. De gesprekken vinden plaats via Zoom of Skype. 

Laat mij dit even verder uitleggen, want waarom zijn de alle ingrediënten/stappen nou zo belangrijk? Allereerst hebben ze allemaal invloed op elkaar. Als jij slecht slaapt eet je vaker ongezond en is de kans ook weer groter op stress. Ze hebben allemaal stuk voor stuk invloed op hoe jij je voelt en of jij wel of niet blijvend gaat afvallen. Als jij je alleen focust op gezonde voeding zal je vaak gemerkt hebben dat je na een paar weken/maanden weer terugvalt in je oude ongezonde gedrag.

Ik beloof jou dat als jij open staat om verder te kijken dan alleen je voeding (en je ook echt 100% bereidt bent om met de 6 stappen/ingrediënten aan de slag te gaan) je gegarandeerd resultaat zal boeken! Het allerbelangrijkste is dat jouw focus niet meer zit op het afvallen en jouw gewicht, maar juist op het leren om lekkerder in je vel te zitten. Dat is de juiste weg naar jouw ideale gewicht. 


Ik leer jou alles wat ik ook heb geleerd over gelukkiger/gezonder leven en lekker in je vel zitten!

Zo zien de trajecten eruit

Lekker in je vel sessie

€ 129


 

 • Uitgebreide intake  (45 minuten)
   

 • Lekker in je vel sessie (60 minuten)​
   

 • Adviesplan op maat 
   

 • Receptenboek met heel veel inspiratie en tips!
   

 • Motiverende oefeningen

Coaching traject


 

€ 399
in termijnen betalen is ook mogelijk

 


 

 • Uitgebreide Intake (60 tot 90 minuten)

 • Vier vervolgconsulten (60 minuten). Opnames van de gesprekken mogelijk.
   

 • 24/7 online coaching via mail of Whatsapp
  (Op werkdagen binnen 24 uur antwoord)

 • Een persoonlijk stappenplan
  (Deze maken we op basis van jouw behoefte)

 • Motiverende oefeningen ​
  (​Deze zorgen voor extra focus en resultaat)

 

Bonus 1: Receptenboek met heel veel inspiratie (t.w.v. €19,50)!

   Bonus 2: Gratis toegang tot de online cursus       Healthy ever after. (t.w.v.. €150)

± 5 maanden

Lekker in je vel sessie 

Als je interesse hebt in een lekker in je vel sessie vul je het formulier in en neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 
Tijdens de intake ga ik samen met jou kijken naar jouw voeding, beweging, ontspanning, slaap en je mindset.  Voor de intake hou je een aantal dagen een voedingsdagboek bij, zodat ik meer inzicht heb in jouw voedingspatroon en waar de knelpunten liggen.

Na de sessie weet je wat jij concreet kan doen om lekkerder in je vel te zitten en je ideale gewicht te bereiken. Alle informatie zet ik in een adviesplan met jouw persoonlijke doelen daarin verwerkt.  

Coaching traject


Afhankelijk van jouw doel en persoonlijke situatie kan jij kiezen tussen de twee trajecten. Twijfel je nog? Vraag dan vrijblijvend gesprek aan, zodat we dat kunnen bespreken. 
 

Omdat we in dit traject intensief met elkaar aan de slag gaan hebben wij eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit om te kijken of het traject echt bij je past en of wij een match zijn. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat wij wel een klik hebben. 

Als jij vervolgens na dat gesprek heel graag door wil gaan plannen wij een intake in. Tijdens de intake ga ik je heel veel vragen stellen over jouw leven en jouw leefstijl. Met deze informatie kan ik voor jou een uitgebreid adviesplan schrijven. 

Vervolgens hebben we nog 5 vervolgconsulten waarin we bij elk gesprek gaan kijken naar jouw doelen, waar jij tegen aanloopt en wat de volgende stappen gaan zijn naar jouw doel. Naast de consulten hebben wij ook tussendoor contact via Whatsapp of per mail. Je kan mij al jouw vragen stellen tussendoor als daar behoefte aan is. Beide trajecten vinden online plaats via Zoom of Skype.  

 1 op 1 gesprekken

Tijdens het traject hebben wij

zes online gesprekken waarin we samen gaan kijken hoe we de ingrediënten gaan toepassen in jouw leven!

Update
per mail en/of
whatsapp

Omdat ik weet hoe fijn het is om een stok achter de deur te hebben spreken we wekelijks af om een update per mail te sturen. Je kan hierin kwijt hoe het is gegaan!

plan op maat

Iedereen is anders en daarom maken we een plan wat in jouw leven past. Dit doen we stapje voor stapje. Zodat het leuk, fun en een gewoonte wordt!

Tips en tricks

Ik heb zoveel kennis opgedaan afgelopen jaren die ik met alle liefde met jou deel! Ik zou daarom geregeld jou naast onze gesprekken extra tips geven waar je mee aan de slag kan gaan!

Wat deelnemers zeggen over het traject:

"Het persoonlijke traject van Daphne is mij ontzettend goed bevallen. Sterker nog: het was echt life changing. Ik zat nogal vast wat betreft mijn voeding, omdat ik voedsel vooral voor mijn emoties inzette. Dat gevoel dat je er dus eigenlijk geen controle over hebt, frustreerde mij enorm. Die stok achter de deur om er nu écht serieus mee aan de slag te gaan was Daphne. Mijn situatie is helaas erg complex, maar ook daar wist ze raad mee. Dit is de enige afvalmethode die allesomvattend is en daarom ook werkt. En daarbij: het
startpunt is van jezelf houden zoals je nu bent en niet pas wanneer je die kilo’s kwijt bent. Dat lijkt zo tegenstrijdig en zelfs onmogelijk, maar toen het kwartje was gevallen begon ik in te zien hoe dat werkt. Mijn uiteindelijke winst was niet alleen het gewichtsverlies, maar zoveel meer. Ik probeer (nog steeds) iedere week nieuwe recepten omdat ik daar energie
van krijg, ik heb nu orde in mijn weekschema’s en alle drie maaltijden per dag zijn gezond.
 Uiteindelijk draaide het bij mij om balans, zodat ik nog steeds wel een reep chocolade (en in dit geval zónder schuldgevoel kan eten als ik daar zin in heb!"
-Marlou-

 

"Ik was heel onzeker en dat zat het afvallen in de weg. Ik had weinig beweging en kon moeilijk tijd nemen voor mijzelf om écht te ontspannen. Ik wou heel graag weer gelukkig zijn met mezelf. 
Ik vond de gesprekken met Daphne heel vertrouwd en ik vond het heel fijn dat ik 24/7 mijn vragen kon stellen. De videogesprekken waren heel fijn en gaven mij rust omdat ik nergens heen hoefde en het lekker vanuit huis kon doen. De gesprekken waren heel waardevol en gaven mij elke keer weer nieuwe inspiratie en soms ook een schop onder mijn kont haha. Ik heb door het traject veel meer rust in mijn hoofd en ik ben echt trots mijzelf. Ik ben 6 kilo afgevallen, maar ik heb uiteindelijk gemerkt dat het niet gaat om de cijfers maar om hoe ik mij voel. 
Als ik niet samen met Daphne in het traject was gestapt had ik waarschijnlijk één of ander dieet gevolgd en het niet in mijn hoofd aangepakt en daar zit juist de oorzaak. Ik zocht iemand die verder kijkt dan alleen maar een dieet en dat doet Daphne. Ik ben heel dankbaar dat ik mij zo goed voel. "
-Kirsten- 

Ja, ik wil heel graag meer informatie!

Wil jij je aanmelden voor sessie of heb jij een vraag? Vul dan onderstaand formulier in en vermeld daarbij waarom je het formulier invult.  (houd je ongewenste mailbox in de gaten)