Ontdek de succes principes voor een blijvende gezonde leefstijl en een gelukkiger leven!

Leer hoe je brein werkt en waarom we onze goede voornemens vaak niet volhouden en wat je kan doen om het WEL vol te houden!

Herken jij dit?

 • Je weet heel goed hoe je gezonder kan leven.

 • Je houdt het alleen nooit vol.

 • Elke keer val je weer terug in je oude gewoonte.

 • Je hebt al heel wat diëten gevolgd en sport abonnementen verslonden.

 • Je staat open om het anders aan te pakken, want je wilt je heel graag gezond en gelukkig voelen!

 • Je bent teleurgesteld in jezelf, want dit is al de zoveelste poging die mislukt. 

#healthyeverafter

In deze cursus..

 • Deel ik al mijn inzichten en methodes om een gezonde leefstijl/ gezonde voornemens vol te houden.

 • Leer je begrijpen hoe je brein werkt en waarom veranderen zo moeilijk is

 • Leer je alles over gewoontes

 • Leer ik je hoe je omgaat met je negatieve overtuigingen en onzekerheden als het gaat om jezelf en gezonder leven.

  Kortom: Je ontdekt de succesformule voor een blijvende gezonde leefstijl en een gelukkig leven :)!

Mijn reis naar een gezonde leefstijl en geluk..

Nog geen 7 jaar geleden had ik alles behalve een gezonde leefstijl en zat was ik totaal niet gelukkig met mijzelf. Ik vond het lastig om gezond te eten en had daarnaast ook vaak veel stress. Er is zelfs een periode geweest dat ik medicatie kreeg om meer rust in mijn hoofd te ervaren.

Tot ik er helemaal doorheen zat en wist dat het anders moest, maar hoe dan?! Ik wou niet nog meer medicatie slikken en wilde het juist aanpakken bij de oorzaak. Vanaf dat moment ben ik heel veel boeken gaan lezen en heb ik mij verdiept over de invloed van een gezonde leefstijl.


Nu 7 jaar later voel ik mij fit, gezond en veel gelukkiger en dat allemaal doordat ik mijn leefstijl blijvend heb verandert.

Ik ben zelf de studie Voeding en diëtetiek gaan volgen, maar ik ontdekte dat alleen kennis over een gezonde leefstijl niet voldoende is om het daadwerkelijk vol te houden. Ik ontdekte dat gedragsverandering veel complexer is dan ik dacht, maar ik ook mega interessant. Vanaf dat moment ben ik mij ook gaan verdiepen in het creëren van gezonde gewoontes.

Hoe doe je dat? Waarom lukt het de één wel en de ander niet? Alles wat ik heb ontdekt en heb geleerd tijdens mijn opleidingen en cursussen wil ik heel graag met jou delen. Zodat ook jij leert wat er nodig is om een gezonde leefstijl te creëren en je gezond en gelukkig gaat voelen. Want ik geloof heilig dat gezondheid en geluk hand in hand gaan. De cursus gaat dus verder dan leren wat precies een gezonde leefstijl is. Want dat weten we vaak wel. Je gaat juist leren hoe je het volhoudt en wat daar voor nodig is. 

De inhoud van de cursus..

De cursus vindt plaat op instagram in een besloten account en bestaat uit 7 modules. Je kan de cursus rustig in je eigen tijd volgen, daarom heb je een maand toegang tot de cursus. In de eerste week komt er elke dag een nieuwe module online. Een module kijken kost circa 15 a 20 minuten. Daarnaast krijg je ook nog inspirerende oefeningen om je nog meer op weg te helpen.

Ook is er aan het eind van de eerste week de gelegenheid om mij al jouw vragen te stellen tijdens de live Q&A. ​

Omdat het een pilot is krijg jij voor slechts €24 toegang tot de cursus. Dit is alleen voor de eerste ronde, daarna gaat prijs omhoog.  

Disclaimer: Slechts een klein gedeelte van de cursus gaat over wat een gezonde leefstijl is en het grootste gedeelte van de cursus gaat over hoe jij blijvend kan veranderen. Ben je opzoek naar wat voor jou een gezonde leefstijl is? Dan raad ik je mijn andere trajecten aan. Je bent op het juiste adres bij deze cursus als je wil leren wat de juiste aanpak is om een gezonde leefstijl vol te houden!

Informatie samengevat

 • De cursus duurt 7 dagen

 • Je hebt 1 maand toegang tot de cursus

 • De cursus start 14 juni 2020

 • Inclusief motiverende oefeningen en e-book met belangrijkste punten

 • Voor slechts 24 euro 

Bonus materiaal: wat is een gezonde leefstijl? Meer over gezonde voeding, bewegen, mindset, ontspanning en slaap. 

Heb je een vraag of wil je een los consult met mij inplannen? Of wil jij je aanmelden voor de online community? Vul dan onderstaand formulier in en vermeld daarbij waarom je het forumlier invuld.  (houd je ongewenste mailbox in de gaten)

Contact