Gratis online training: 6 stappen die nodig zijn om je ideale gewicht te bereiken!

Let op: De mails kunnen in je ongewenste mailbox terechtkomen, dus check die voor de zekerheid! Zodra je bent aangemeld ontvang je van mij een mail met meer informatie.

Privacy policy: Als jij je aanmeldt voor de gratis online training ga je akkoord met mijn privacy policy en je aanmelding voor mijn e-mail bestand waarin ik je tips en inspiratie zal sturen die jou zullen motiveren om blijend af te vallen!

Herken jij je hierin:

- Je hebt het voornemen om in 2020 ECHT lekkerder in je vel te gaan zitten en je ideale gewicht te bereiken, maar je weet niet hoe?!

- Je hebt al heel wat pogingen gedaan om je ideale gewicht te bereiken, maar niks lijkt (op lange termijn) te werken. 

- Je hebt weinig energie en zit nu niet zo lekker in je vel. 

- Je weet dat er meer bij komt kijken, dan enkel een gezond voedingspatroon als je lekkerder in je vel wil zitten. Maar wat dan allemaal precies?

Wat je o.a. ontdekt tijdens de training

- Waarom diëten niet de oplossing is als je jouw ideale gewicht wil bereiken. (en wat dan wel?!)


- Waarom je verder moet kijken dan enkel gezond eten en bewegen.


- Welke 6 stappen er nodig zijn om lekker in je vel te zitten en je ideale gewicht te bereiken. (Die maar weinig mensen toepassen!!)


- Hoe je van een gezonde leefstijl een gewoonte kan maken.


- Hoe je nooit meer terugvalt in je oude ongezonde
gewoontes.

         

Antwoord op al je vragen lekker in je vel zitten en je ideale gewicht bereiken. 

Ik ben leefstijlcoach en holistisch diëtist en ik heb afgelopen jaren ontdekt wat er nodig is om lekkerder in je vel te zitten en je ideale gewicht te bereiken. Want ook jij kan dat bereiken! Op mijn social media deel ik heel veel over hoe jij lekkerder in je vel kan zitten en wat daarvoor nodig is. Dus neem vooral even een kijkje op mijn Instagram of Facebook. Als jij meer wil weten over de 6 stappen zie ik je graag bij de gratis online training!

  • Facebook
  • Instagram